DGM 6800

Per here te pare ne historine e elektroshtepiakeve ne bote, vjen sigurisht nga Miele furra inkaso e kombinuar me avull & mikrovale, DGM 6800.

image from DGM 6800 Newsletter-3

Tashme nuk eshte me e nevojshme te perballemi me dilemen nje mikrovale apo nje furre me avull?  Miele eshte e para qe ju prezanton kete risi te kombinuar me te dyja funksionet ne nje pajisje te veteme duke ju zgjidhur problemin!

image from DGM 6800 Newsletter-1

Kjo furre e re me ekran M-touch ka nje kapacitet prej 40 lt dhe nje fole te brendshme krejtesiht inoks, me 4 nivele gatimi ne menyre qe te gatuani ne sasite qe deshironi! Depozita e ujit prej 1,5 litra perballon nje gatim 90 minutesh pa nderprerje. per me teper, teknologjia Multisteam nga Miele siguron edhe ne kapacitete me te medha nje gatim te shpejte dhe te njetrajtshem me rezultate perfekte!

Ndricimi LED, 150 programet automatike, mundesia e ruajtjes se 20 programeve personale dhe funksioni Popcorn i mikrovales do t’ju qetesojne mendjen sepse me kete pajisje mund te beni gjithshka: gatim, gatim me avull dhe ngrohje! Gjithshka ne nje!

image from DGM 6800 Newsletter-2