Rreth Nesh

Elektromagjia eshte perfaqesuesja e autorizuar e firmes Miele, lideri boteror i elektroshtepiakeve. Prezente ne tregun Shqiptar qe prej vitit 2006, deshirojme t’ju ofrojme me te miren, duke ju siguruar bashkepunim jetegjate dhe cilesor. Jeni te mirepritur te vizitoni Show room-in tone, per te fituar keshtu nje eksperience te paharrueshme.

Filozofia e MIELE

Miele, cilesuar lider boteror i elektroshtepiakeve eshte nje kompani e pavarur, me rrenje familjare e tradita dhe ne jemi mbeshtetur gjithmone tek forcat tona si dhe tek bleresit tane. Ne fabrikojme pajisje te nje cilesie te larte dhe elektroshtepiake te kategorive me te kerkuara ne treg. Ne cdo kohe ne luftojme te behemi partnere te pandashem te bleresve tane, perpiqemi te krijojme nje marredhenie stabel dhe sa me jetegjate.

Motoja e Miele eshte “Immer Besser” qe do te thote “Gjithmone e me Mire”. Kjo moto na ka udhehequr per mbi 100 vjet qe nga koha e themelimit te saj e deri ne ditet e sotme, duke perfshire cdo aspekt te besimit tone. Ne jemi shume krenare per veten sepse kemi produktet me te mira me kualitet te larte. Ja cilat jane elementet qe bejne me te vertete diferencen e MIELE nje  lideri  boteror te elektroshtepiakeve.

Cilesi dhe Besueshmeri

Te gjitha produktet jane dizeniuar per nje perdorim prej me shume se 20 vjet.

  • Produktet jane subjekt i testimeve te pafundme  gjate prodhimit.
  • Te gjitha produktet duhet te kalojne kontrollin e cilesise
  • Kontrolli strikt i cilesise per ne, nenkupton paqe per mendjen tuaj.

Projekte dhe Risi

120 vjet ne udheheqje te tregut

  • Gjithmone te paret per hedhjen ne treg te Lavastoviljeve elektrike;
  • Gjithmone te paret per Lavatricet e automatizuara;
  • Gjithmone te paret per Furrat, Lavatricet, Thareset, Lavastoviljet etj. te kontrolluara nga Mikroprocesore
  • Te paret ne vendosjen e sistemit automatik TwinDos dhe PowerWash!
  • Kontroll strikt per ne, nenkupton paqe per mendjen tuaj.

Performanca

Miele gjithmone eshte kontrolluar ne menyre kembengulese ne shume kategori dhe gjithmone ka dale me e Mira!

  • S”ka rendesi nese do te lani rroba, pjata apo do te gatuani ushqimin tuaj te preferuar, produktet e Miele-s garantojne Cilesi dhe rezultate Optimale. Per te nuk ka rendesi sa e madhe apo e vogel eshte Detyra.
  • Dhe per me shume rezultate optimale bashke me performancen e shkelqyer bashkohet edhe veprimi i bute e vital per te ruajtur fibrat errobave tuaja si dhe kristalierat e preferuara qe nuk doni te pesojne asnje gervishtje nga ashpersia e ujit.

MIELE
CDO GJE TJETER ESHTE KOMPROMIS …