PDR 507 EL LW

Pershkrim i pergjithshem
Kazan celik ne formen e hojeve te bletes (Ekskluzivitet Miele)
Kapaciteti i ngarkeses: 7 kg
Volumi i kazanit: 130 lt
Tharese me ventilim
Procesi i plote tharje per 37 min i programit "Te Pambukta" per tharje normale”
Jetegjatesia e produktit: 30,000 ore pune
Klasi i eficenses se energjise: C
Motor Professional per kursim te energjise:
Mund te lidhet me sistem pagese
Nderfaqe optike per akses te servisit

Sistem kontrolli elektronik M Select ne ekranin me prekje dhe buton rrotullues
Programet me nivele te ndryshme tharjes
29 gjuhe te ndryshme ne ekran
12 programe standarde 19 programe speciale
Opsion spostimi te kohes deri ne 24 ore
PerfectDry: Tharje ekonomike dhe precize per te gjitha tekstilet
Siperfaqe e madhe filtri e patentuar per larje te perkryer dhe intervale me te gjate pastrimi
Tregues te kohes ne ekran

“Funksion i tharjes ne temperature te ulet  per rroba sensitive
Ndricim LED ne kazan
Lidhje elektrike 3 fazore, por mund te lidhet  edhe mono-fase
Stakim ne pikut te ngarkeses
Mund te vendoset ne kolone e kombinuar me makinen larese  Miele PWΜ 507 DP LW