Pastrues pjanure

Pershkrimi
Pastruesi Miele per pjanurat prej qeramike dhe inoksi heq lehtesisht te gjitha mbetjet e yndyrnave dhe ushqimet e djegura. Fale formulimit prej kristalesh shume te imeta ai siguron jo vetem pastrim shume te mire, por garanton nje mbrojtje te pjanurave nga gervishtjet, duke lene pamje te njetrajtshme. Te mos perdoret per siperfaqet PerfectClean.