Pastrues furre

Pershkrimi
Ky spraj pa arome, ne trajte xheli  me formulen e tij speciale heq nga foleja e furres edhe mbetjet me te qendrueshme, duke minimizuar perpjekjet tuaja per pastrimin e furres. Per ndotje te nivelit mesatar, sperkateni furren me kete solucion dhe lereni per 1 ore. Mund te perdoret ne shumicen e furrave.