Miele Scout RX2

Pershkrim i pergjithshem

  • Sistem i avancuar pastrimi me kater faza: pastrim eficent ne zonat me te veshtira
  • Filter i permiresuar ventilimi AirClean Plus
  • Teknologji 3D e avancuar e lokalizimit te hapesires : Mund te njohe dhe pastroje cdo pellembe te shtepise
  • Mundesi te komandimit te pajisjes nga celularet inteligjent /Tableti ose telekomanda: Teknologji per prakticitet te perditshem.
  • Jetegjatesia e baterise 60’ dhe madje 120’min : Pastrimi shnderrohet ne nje proces te pandalshem

Category:

4 modalitete pastrimi: Auto Mode, Spot Mode, Corner Mode, Turbo
Pastrim manual
Kohemates

• Sistem lundrimi i sistematik 3D – Lundrim inteligjent 3D
• Sistem pozicionimi brenda me dy kamera dixhitale dhe sensor te
xhirove
• Teknologji e mbrojtjes ndaj mobiljeve me sensore kundra-perplasjes
dhe renies
• Pastrim i perparuar i kendeve

• Telekomande
• Stacion karikimi
• Furce pastrimi
• Shirit magnetik (1m)

• Bateri qe karikohet Li-Ion (4400 mAh />
• Gama e pastrimit: 150 m2
• Kohezgjatja e ciklit: 120 mins.
• Koha e karikimit: 180 mins