KF 1901 Vi

Dizajni

 • Model plotesisht inkaso me dy dyer
 • Menteshat e deres djathtas (mund te ndryshohen)
 • Kabineti i brendshem prej alumini me veshje te bardhe
 • 2 kompresore/2 qarqe freskues
 • Sistem instalimi EasyInstall
 • I pershtatshem per instalim Side-by-Side
Kapaciteti
 • Total: 479 lt
 • Pjesa freskuese: 311 lt
 • Zona MasterFresh: 72 lt
 • Pjesa ngrirese 96 lt, ngrires me 4 yje
Kontrolli
 • Kontroll elektronik te temperatures me butona me prekje per pjesen freskuese & ngrirese
 • Kontroll elektronik te temperatures me butona me prekje, ne menyre te pavarur per zonat MasterFresh ne varesi te llojit te ushqimit
 • Alarm Visual dhe akustik te temperatures
 • Buton “Super Cool” & „SuperFrost“
Tiparet
 • Ndricim BrilliantLight
 • Sistem DYNA COOL (Dynamic Cooling)
 • Shkrirje automatike
 • 3 ndarese xhami me profile alumini, me mundesi te shumta spostimi fale sistemit Drop & Lock te ndarjeve
 • 1 ndarje fikse SpillProof: ndareset me skaje qe nuk lejojne derdhjen
 • 1 sirtar te varur
 • 1 sirtare MasterFresh me 2 zona te pavarura dhe shina teleskopike
 • Mbajteset e deres me nje pafundesi mundesish sistemim fale sistemit Drop & Lock
 • Ndarje per gjalpin dhe djathin
 • 2 mbajtese tek dera me profile alumini
Ngriresi
 • Sistem NO FROST
 • Ndricim te brendshem
 • 1 kosh te madhe prej rrjete metalike me profile alumini, ne shina teleskopike
 • 1 kosh te vogel prej rrjete metalike me profile alumini, ne shina teleskopike
 • Produktor akulli
Konsumi i energjise
 • Per 100 lt: 0,21 kWh ne 24 ore
 • Per 365 dite: 365 kWh
 • CFC dhe FC free
Zona klimaterike
 • SN-T
Klasa e eficiences energjitike: Α+ Dimensionet:
 • H x W x D: 212,7 x 90,2 x 61 cm

Category: