K 1801 Vi

Dizajni

 • Freskues plotesisht inkaso
 • Mentesha e deres djathtas (mund te ndryshohet)
 • Kabineti i brendshem prej alumini me veshje te bardhe
 • Sistem instalimi EasyInstall
 • Partner i pershtatshem me te gjitha pajisjet Master Cool per instalim Side-by-Side
Kapaciteti
 • Total: 453 lt
 • Pjesa freskuese: 326 lt
 • Zona MasterFresh: 127 lt
Kontrolli
 • Kontroll elektronik te temperatures me butona me prekje per pjesen freskuese
 • Kontroll elektronik te temperatures me butona me prekje, ne menyre te pavarur per sirtaret MasterFresh ne varesi te llojit te ushqimit
 • Alarm Visual dhe akustik te temperatures
 • Buton “Super Cool”
Tiparet
 • Ndricim BrilliantLight
 • Sistem DYNA COOL (Dynamic Cooling)
 • Shkrirje automatike
 • 3 ndarese xhami me profile alumini, me mundesi te shumta spostimi fale sistemit Drop & Lock te ndarjeve
 • 1 ndarje fikse SpillProof: ndareset me skaje qe nuk lejojne derdhjen
 • 1 sirtar perimesh me shina teleskopike
 • 2 sirtare MasterFresh me shina teleskopike
 • Mbajteset e deres me nje pafundesi mundesish sistemim fale sistemit Drop & Lock
 • Ndarje per gjalpin dhe djathin
 • 3 mbajtese tek dera me profile alumini
Konsumi i energjise
 • Per 100 lt: 0,15 kWh ne 24 ore
 • Per 365 dite: 178 kWh
 • CFC dhe FC free
Zona klimaterike
 • SN-T
Klasa e eficiences energjitike: Α+ Dimensionet:
 • H x W x D: 212,7 x 75 x 61 cm
 

Category: