DA 7198 W

Dizajni
• Aspirator mural 90 cm per:
•Funksionim me dalje te jashtme ajri
•Funksionim me qarkullim te brendshem te ajrit
Tiparet kryesore
• 1 filter inoksi 10ply qe lahet lehte ne lavastovilje
• CleanCover per mbrojtje dhe per pastrim i rehatshem
• Ndricim LED
• Komandim nga celulari
• Miele@home

Categories: ,


Klasi i energjise: Α+
Konsumi vjetore i energjise elektrike ne kWh: 26
Eficenca ne ndricim : A
Niveli i zhurmes ne dB: 60
Fuqia thithese
Me dalje te jashtme ajri ne nivele intensive: 600 m3/h
(me tub dales me diameter 150 mm)
Me qarkullim te brendshem ajri ne nivele intensive 375 m3/h
Niveli i zhurmes ne dB (A) re1pW:
– Me tub dales 150 (intensive): 72
– Me qarkullim te brendshem ajri (intensive): 75

Komandimi
• 3 opsione per nivelet e fuqise dhe 1 opsion per pune intensive
• Komandim i pajisjes me tregues
• Kohe e zgjatur e fuqise thithese per 5 ose 15 min
• Tregues per pastrimin e filtrave te inoksit ose per ndryshimin e atyre te karbonit
• Con@ctivity 2.0 / Con@ctivity 3.0

Aksesoret opsionale
• Filter karboni DKF 11-1 (qe zevendesohet afersisht cdo
6 muaj)
• Filter karboni DKF 11-R (me kohezgjatje deri ne 3 vjet)
• Mbulese e tubit per lidhjen me tubin dales nga lart DADC 7000
• Njesia e kontrollit DSM 406
• Reduktor zhurme DASD 150
• Tub dales DMK 150
Permasat
• L x GJ x TH: 44.4 x 88.0 x 43.3 cm
Lidhja elektrike
• Norma totale e lidhjes: 0,11 kW