DA 6890 Downdraft Levantar

Dizajni

 • Aspirator 90 cm i gjere qe motorizohet ne bangon e kuzhines
 • Mund te montohet ne bangon e kuzhines
 • Kombinim ideal me KM 6379 PowerFlex
Tiparet
 • 2 filtra inoksi qe nuk digjen, mund te nderrohen dhe lahen ne lavastovilje
 • Ndricim LED (12 x 0,9 Watt)
 • Mekanizem per moskthimin e ajrit (parandalon perhapjen e ajrit te ftohte ne kuzhine )
Specifikimet
 • Motor AC
 • Dalje anesore
 • Dalja: 710 m3/h
Nepermjet tubit me diameter 150 mm) Me qarkullim te brendshem te ajrit 490 m3/h (me ane te tubit me diameter 150 mm)
 • Niveli i zhurmes dB (A) re1pW: diametri i tubit dales 150 (intensiv): 69
me qarkullim te ajrit (intensiv): 74 Kontrolli
 • Kontroll me prekje ne xham
 • 3 opsione te nivelit te fuqise
 • Opsion shtese per funksion intensiv
 • Programim i fikjes pas 5 ose 15 min
 • Tregues per nderrimin e filtrave te yndyres
Aksesoret e mundshem
 • Filtra karboni qe mundesojne pastrimin e ajrit me ane te qarkullimit
 • Silenciator DASD 150
 • Set per nderrimin e qarkullimit te brendshem
 • Ventilues DMK 150
Permasat
 • L x GJ x TH: : 40,0 x 91, 6 x 120,0 cm
 • Lartesia totale e tendes: 1051 mm
Lidhja elektrike
 • Fuqia totale e lidhjes: 285 W
Ngjyra
 • Inoks me xham te zi

Categories: ,