DA 2906

Dizajni

 • Aspirator 110 cm x 70cm i gjere qe montohet ne tavan
 • Mund te punoje me qarkullim te brendshem nese i bleni paketen Air-Circulation Box
 • Mund te montohet ne tavan ose ne struktura te vecanta
 • 4 panele (inoksi ose xhami)
Tiparet
 • 4 filtra inoski qe nuk digjen, mund te nderrohen dhe lahen ne lavastovilje
 • Ndricim LED
 • Izolim i zhurmes
 • Veshje e tipit Miele Clean Cover
 • Mekanizem per moskthimin e ajrit (parandalon pehapjen e ajrit te ftohte ne kuzhine)
Con@ctivity 2.0 Specifikimet
 • DC motor- motor shume i fuqishem me konsum shume te ulet te energjise
Me dalje te ajrit (nepermjet tubit dales me diameter 150 mm) 740m3/h ne pune intensive (69dB (A) pW) Fuqia thithese 480 m3/h ne pune intensive (73dB (A) re pW) Kontrolli
 • Kontroll me prekje dhe i pajisur me telekomande
 • 3 opsione per nivelin e fuqise
 • Opsion shtese per pune intensive
Fikje automatike pas punes intensive pas 10 min Aksesoret e mundshem
 • Set per nderrimin e qarkullimit te brendshem DUU2900
 • Filtra karboni qe mudesojne pastrimin e ajrit nepermejt qarkullimit te brendshem DKF 18-1
Ngjyra
 • Inoks

Categories: ,