CS 1312 BG, GRILL

Dizajni

 • Grille per pjekjen e mishit me sirtar inoksi dhe gur vullkanik te posacem qe mund te lahen dhe perdoren perseri
 • 2 zona te ndara gatimi
 • Kombinohet me te gjitha furrat
Tiparet
 • Valvul shkarkimi
 • 2 elemente me mentesha 1.05 kW secili
 • Nivelet e temperatures pershtaten nga niveli 1 ne 12
 • Tregues per venien ne pune
Permasat
 • GJ x TH: 28.8 x 52.0 cm
Permasat e vendit
 • GJ x TH: 27.2 x 50.0 cm
 • Lartesia: 12.0 cm + 6.0 cm per valvul shkarkimi
Lidhja
 • Fuqia totale e lidhjes: 3 kW