CS 1223-1 I

Dizajni

  • 1 vater me induksion Wok me njohje te madhesise se enes
  • Kombinohet me te gjitha furrat
Tiparet
  • 12 nivele te fuqise
  • Funksion pershpejtues
  • Funksion i ngrohjes se ushqimit
  • Tregues per venien ne pune dhe nxehtesine se mbetur
  • Tregues per aktivizimin e funksionit pershpejtues
Permasat
  • GJ x TH: 38,0 x 52,0 cm
Permasat e vendit
  • GJ x th: 36,4 x 50,0 cm
Lidhja
  • Fuqia totale e lidhjes: 3.2 kW