Complete C3 Silence EcoLine Plus

Kontrollet
Kontrollet e fuqise se thithjes +/- me butona
Fuqia maksimale
550 Watt
Filtra
Filter HEPA AirClean ideal per njerez me probleme me alergjite
Filter per mbrojtjen e motorrit
Qese fshese “3D HyClean G/N” me bllokues automatik higjene “HyClose” ( me 9 shtresa filtrash ) 4,5 lt
Manovrimi
3 rrota 360° me sistemin e ri Dynamic Drive per perdorim sa me te qete
Gjatesia e kabllit 11m
Aksesoret
Koke fshese fleksibel SBD 655-3 EcoTeQ & SRD 20
3 aksesor te integruar:
Koke tapicerie
Koke per hapesira te vogla
Furce me qime natyrale
Karakteristikat
MotorSILENCE
Tub thithes teleskopik inoksi
Doreze ergonomike me rregullator ajri
Mbajtese e dyanshme e tubit per transport dhe magazinim me te thejshte
Tub cilindrik fleksibel per jetgjatesi, liri levizjeje dhe thithje me te mire
Terheqje automatike e kabllit me sistemin Comfort
Opsioni i qete
Siguria
Kycje e dorezes dhe kokes thithese
Tregues i nderrimit te qeses

Category: