Complete C3 Performance Parquet

Ngjyra
• Vishnje
Pesha
7,26 kg
Fuqia max.
• 800 Vat
Filtrat
•Filter AirClean Plus per mbajtjen e grimcave me tregues te posacem kur ju duhet ta ndryshoni
• Filter per mbrojtjen e motorrit
• Qese higjenike, e nderrueshme “ 3D HyClean G/N” qe mbyllet hermetikisht “HyClose” (ekskluzivitet Miele – 9 shtresa filtra ) 4,5 lt

Category:

• Motor ECO
• Tub thithes inoks
• Doreze ergonomike e palevizshme me rregullator te ajrit
• Sistem parkimi -2 ne pjeset anesore,1 ne pjesen e pasme
• Tub fleksibel per perdorim afatgjate , levizje te lire dhe thithje me te mire
• Mbledhje automatike e kabullit vetem me shtypjen e nje butoni
• Sistem silence per perdorim ne zhurme shume te ulet

• Komandim elektronik i fuqise thithese me butona +/-
Manovrimi
• 3 rrota kastori 360° per levizje te rehatshme
• Gjatesia e kabullit 11 m
Siguria
• Kyc ne doreze dhe ne koken e fsheses
• Tregues per nderrimin e qeses

• Koke fleksibel e dyshemese SBD 290 & SBB 300 Parquet Twister
• SID 10 Intensive- Koke per dysheme me siperfaqe te ashper
• 3 aksesore me mbajtese te posacme:
– Koke per tapicerite
– Koke per kendet
– Furce me qime natyrale per objektet e gdhendura