Complete C3 Excellence EcoLine

Ngjyra
• E kuqe
Pesha
•5,4 kg
Fuqia maksimale
•550 Watt
Filtrat
•AirClean + filter per mbajtjen e grimcave
•Filter per mbrojtjen e motorit
•Qese “ 3D HyClean G/N” me mbyllje automatike “HyClose” (Vecori e Miele– 9 shtresa filtri) 4,5 lt

Category:

Veçorite
• Motor ECOLINE
• Tub thithes teleskopik inoksi
• Doreze ergonomike e palevizshme me rregullator te ajrit
• Mbajtese te tubi ne te dyja anet per pozicionim/magazinim te rehatshem Njera prej tyre ne pjesen e pasme
• Tub fleksibel per perdorim afatgjate , levizje te lire dhe thithje me te mire
• Mbledhje automatike e kabullit me sistem te rehatshem
• Konfigurime te zhurmes

Komandimi
• Kontroll elektronik i fuqise thithese me butona +/- qe shtypen
Manovrimi
• 3 rrota kastori 360° per levizje te rehatshme
• Gjatesia e kabllit 12 m
Siguria
• Kyc per koken e dyshemese dhe dorezen
• Tregues per nderrimin e qeses

Aksesoret
• Koke e vecante SBD 660-3 AllTeQ
3 aksesore te integruar :
• – koke per tapicerite
• – koke per kendet
• – Furce me qime natyrale per objektet e gdhendura