Complete C3 Cat&Dog PowerLine 890 W

Kontrolli
Kontroll elektronik i fuqise thithese me butona +/- qe shtypen
Fuqia maksimale
890 Watt
Filtrat
Filter karboni
Filter per mbrojtjen e motorit
Qese per pluhurin e nderrueshme“3D HyClean G/N” me mbyllje automatike “HyClose” (Miele uniqueness – 9 shtresa filtri) 4,5 lt
Aksesoret
Koke e vecante per dyshemene SBD 285-3
Koke turbo STB 205-3
Aksesore te integruar:
Koke per tapicerite
Koke e ngushte
Furce per pastrimin e qimeve ne objektet e gdhendura
Tiparet
Motor POWER
Tub teleskopik inoksi per thithjen
Doreze antistatike Ergonomic me rregullator ajri
Tub fleksibel per perdorim afatgjate,levizje te lire dhe thithje me te mire
Sistem Comfort per mbledhjen automatike te kabllit
Parametra te qetesise
Siguria
Koke per dyshemene dhe buton kycjeje ne doreze
Tregues per ndryshimin e qeses se pluhurit  

Category: