Classic C1

Komandimi
• Komandim i fuqise thithese me buton rrotullues
Fuqia maksimale
• 550 Watt
Filtrat • •Filter ajri -AirClean + filter per mbajtjen e grimcave
• Filter per mbrojtjen e motorit
• Qese GN “3D per pluhurin; e nderrueshme dhe shume higjenike me mbyllje automatike “HyClose” (Ekskluzivitet i Miele-s – perbehet nga 9 shtresa fitri) 4,5lt
Manovrimi • 3 rrota kastori 360° per levizje te rehatshme
• Gjatesia e kabullit 9 m
Siguria
• Kyc per koken e dyshemese dhe dorezen
• Tregues per nderrimin e qeses
Ngjyra • Blu
Pesha
•4,3 kg

Category:

• Koke e vecante SBD 355-3 FiberTeQ
•3 aksesore ne mbajtesen e posacme Vario Clip:
• 1. – koke per tapicerite
• 2. – koke per kendet
• 3. – Furce me qime natyrale per objektet e gdhendura

• Motor ECO
• Tub thithes inoks
• Doreze ergonomike e palevizshme me rregullator te ajrit
• Sistem parkimi per koken e dyshemese
• Tub fleksibel per perdorim afatgjate , levizje te lire dhe thithje me te
mire
• Mbledhja e kabullit
• •Sistem silence per perdorim ne zhurme shume te ulet