Blizzard CX 1 Comfort

Komandimi
• Kontrolli i fuqise thithese nepermjet celesit rrotullues.
Fuqia Maksimale
• 550 Watt
Filtrat
 HEPA Lifetime filter per mbledhjen e grimcave qe nuk zevendesohet.
 GORE®: Filter per pluhur te imet.
 Kapaciteti i depozites: 2l
• Manovrimi
• 4 rrota te lemuara 360°.
• Me Kordon 11 m
Tiparet
• Motorr EcoLine
• Tub Inoksi Comfort telescopic
• Doreze ergonomike antistatike me regullator ajri.
• Sistem parkimi - 1 ne anesore, 1 nga pas.
• Mbledhje automatike e kabullit me shtypjen e butonit vetem nje here.
 ComfortClean: Indikator per pastrimin e filtrit GORE®
 Click2Open: Pastrim i lehte dhe higjenik i depozites
Siguria
• Kyc per furcen dhe dorezen.
Ngjyra
• Gri Pesha
• 8.7kg

Category:

• Furce fleksibel SBD 660-3 EcoTeQ Plus
• 3 aksesore
1. Furca per Divane, perde, kolltuke etj.
2. Furce per Qoshe.
3. Furce me qime natyrale per pastrimin e mobiljeve.

• Klasi i energjise: A+
• Performanca ne pastrimin e Tapetetit: C
• Performanca ne pastrimin e dyshemese se ashper : A
• Performanca ne pastrimin e pluhurave: A
• Konsumi vjetore i energjise elektrike ne kWh : 20,0
• Niveli i zhurmes ne dB : 73