Elektromagjia shpk, perfaqesues zyrtar i markave te elektroshtepiakeve Miele, Teka dhe Vox Electronics per Shqiperine,
kerkon te zgjeroje rrjetin me partnere / bashkepunetore lokale ne te gjithe territorin e vendit.
Te interesuarit jane te lutur te na kontaktojne ne:

Telefon: +355672020572
E-mail: info@elektromagjia.com