Dilemat se kur eshte koha e duhur apo cila eshte sasia e pershtatshme e detergjentit larje pas larje perfundojne me TwinDos nga Miele.

 

master (6)

Por cfare eshte TwinDos?

Na lejoni te ju prezantojme sistemin me te mire te dozazhit ne bote, ekskluzivitet I Miele.

Me nje prekje te vetme lavatricja juaj Miele identifikon sasine e veshjeve te vendosura dhe me pas percakton sasine e detergjentit qe nevojitet per larjen e tyre, me nje precision qe eshte I pamundur te arrihet me metoden tradicionale.

30% me pak detergjent!

Perdorimi I detergjentit ne sasi me te medha nga sa nevojitet, ndot mjedisin e shperdoron te ardhura e njekohesisht cngjyros veshjet, demton fibrat dhe ul jetegjatesine e rrobave tuaja. I testuar sipas standardeve me te mira europiane, TwinDos ka vertetuar se kursen 30% me shume detergjent se sa sistemi I zakonshem I dozazhit.  Siguron rezultate vezulluese dhe ul ndjeshem kostot e larjes ne shtepine tuaj.

Ultra Phase 1 dhe Ultra Phase 2

Sistemi TwinDos eshte I ndare ne dy faza. Faza e pare Ultra Phase 1 pastron ne thellesi veshjet, duke larguar cdo lloj njolle per te arritur rezultate te shkelqyera. Ne fazen e dyte Ultra Phase trajton njollat e veshtira si vere e kuqe, leng frutash etj