Product page

Miele_Logo_M_Red_sRGB
Miele_Logo_M_Red_sRGB
lavatrice
e-dyta
miele

Eskluzivisht nga Miele

Lavatriçe Miele

lavatrice-miele
61

Kazan HoneyComb

Kujdes delikat: dizajni HoneyComb i sipërfaqes së kazanit krijon një shtresë të hollë uji midis tij dhe rrobave. Kështu, rrobat rrëshqasin butësisht dhe fijet mbrohen në mënyrën më të mirë.

64

QuickPowerWash

Program i shpejtë dhe i përpiktë: performancë e larjes në më pak se 49 minuta.

62

TwinDos®

Shpërndarje ideale e detergjentit me një buton: detergjenti i kontenierëve UltraPhase 1 dhe UltraPhase 2 dozohet automatikisht në varësi të programit dhe peshës së rrobave për efikasitet dhe efiçencë maksimale.

65

CapDosing

Dozim praktik i kapsulave dhe miqësor me mjedisin: vendosje lehtësisht në kutinë e detergjentit dhe shpërndarje plotësisht automatike e formulave të specializuara për larjen e 6 llojeve të artikujve (rroba sportive, me pupla, të jashtme, të leshta, të mëndafshta, rroba kundra ujit), për zbutjen dhe heqjen e njollave.

63

SingleWash

Zgjidhja perfekte për artikuj individualë: optimizim i kohës së programimit dhe konsumit të ujit dhe energjisë elektrike për ngarkesa deri në 1 kg. Lani bluzën tuaj të preferuar më shpejt, më lirë dhe butësisht se kurrë.

1

Higjienë e vërtetuar shkencërisht

Me Miele, rrobat tuaja janë më shumë se thjesht të pastra – ato pastrohen sipas rregullave të higjienës: më shumë se 99,99% e baktereve E. coli dhe S. aureus hiqen në mënyrë të besueshme në programe specifike (të disponueshme në disa modele).

1

Rregulli i artë për higjienën antivirale

Sistemi TwinDos® dhe PowerWash eleminojnë në mënyrë të besueshme më shumë se 99,9% të viruseve, siç është koronavirusi në programin Hygiene-Cotton 60°C (i disponueshëm në disa modele).

Lavatriçe Miele

lavatrice-miele
61

Kazan HoneyComb

Kujdes delikat: dizajni HoneyComb i sipërfaqes së kazanit krijon një shtresë të hollë uji midis tij dhe rrobave. Kështu, rrobat rrëshqasin butësisht dhe fijet mbrohen në mënyrën më të mirë.

64

QuickPowerWash

Program i shpejtë dhe i përpiktë: performancë e larjes në më pak se 49 minuta.

62

TwinDos®

Shpërndarje ideale e detergjentit me një buton: detergjenti i kontenierëve UltraPhase 1 dhe UltraPhase 2 dozohet automatikisht në varësi të programit dhe peshës së rrobave për efikasitet dhe efiçencë maksimale.

65

CapDosing

Dozim praktik i kapsulave dhe miqësor me mjedisin: vendosje lehtësisht në kutinë e detergjentit dhe shpërndarje plotësisht automatike e formulave të specializuara për larjen e 6 llojeve të artikujve (rroba sportive, me pupla, të jashtme, të leshta, të mëndafshta, rroba kundra ujit), për zbutjen dhe heqjen e njollave.

63

SingleWash

Zgjidhja perfekte për artikuj individualë: optimizim i kohës së programimit dhe konsumit të ujit dhe energjisë elektrike për ngarkesa deri në 1 kg. Lani bluzën tuaj të preferuar më shpejt, më lirë dhe butësisht se kurrë.

1

Higjienë e vërtetuar shkencërisht

Me Miele, rrobat tuaja janë më shumë se thjesht të pastra – ato pastrohen sipas rregullave të higjienës: më shumë se 99,99% e baktereve E. coli dhe S. aureus hiqen në mënyrë të besueshme në programe specifike (të disponueshme në disa modele).

1

Rregulli i artë për higjienën antivirale

Sistemi TwinDos® dhe PowerWash eleminojnë në mënyrë të besueshme më shumë se 99,9% të viruseve, siç është koronavirusi në programin Hygiene-Cotton 60°C (i disponueshëm në disa modele).

miele

Eskluzivisht nga Miele

Tharëse Miele

tharese
ulje
71

Kazan HoneyComb

Më pak rrudha, hekurosje e lehtë: falë dizajnit në formën e hojeve të bletës, rrobat tuaja thahen butësisht dhe në mënyrë uniforme.

72

PerfectDry

Tharje ideale: PerfectDry detekton përmbajtjen kripërave të ujit dhe rregullon me saktësi procesin e tharjes që të kryhet në mënyrë të përsosur.

73

EcoFeedback

Përditësim me një shikim: parashikim i konsumit të energjisë që të mbroni mjedisin dhe të kurseni para bazuar në faktet reale të konsumit që ju afishon tharësja Miele në varësi të sasisë së rrobave. Gjithashtu, treguesi i nivelit të pushit në filtër ju përgatit që të kurseni energji.

74

Teknologji EcoDry

Kursim gjatë gjithë jetëgjatësisë së tharëses: sistemi i filtrit që nuk ka nevojë për mirëmbajtje dhe përçuesi i nxehtësisë garantojnë konsum të ulët të energjisë dhe cikël të shkurtër të tharjes.

Tharëse Miele

tharese
ulje
71

Kazan HoneyComb

Më pak rrudha, hekurosje e lehtë: falë dizajnit në formën e hojeve të bletës, rrobat tuaja thahen butësisht dhe në mënyrë uniforme.

72

PerfectDry

Tharje ideale: PerfectDry detekton përmbajtjen kripërave të ujit dhe rregullon me saktësi procesin e tharjes që të kryhet në mënyrë të përsosur.

73

EcoFeedback

Përditësim me një shikim: parashikim i konsumit të energjisë që të mbroni mjedisin dhe të kurseni para bazuar në faktet reale të konsumit që ju afishon tharësja Miele në varësi të sasisë së rrobave. Gjithashtu, treguesi i nivelit të pushit në filtër ju përgatit që të kurseni energji.

74

Teknologji EcoDry

Kursim gjatë gjithë jetëgjatësisë së tharëses: sistemi i filtrit që nuk ka nevojë për mirëmbajtje dhe përçuesi i nxehtësisë garantojnë konsum të ulët të energjisë dhe cikël të shkurtër të tharjes.

Fshesë Elektrike Miele

clasic
fshese

Qesja origjinale e fshesës me korent Miele, filtri mbrojtës i motorit dhe filtri i ventilimit AirClean, sigurojnë higjienë maksimale duke filtruar të paktën 99.9% të pluhurit

air
fshese

Fshesë Elektrike Miele

clasic
air

Qesja origjinale e fshesës me korent Miele, filtri mbrojtës i motorit dhe filtri i ventilimit AirClean, sigurojnë higjienë maksimale duke filtruar të paktën 99.9% të pluhurit

Ejani dhe na vizitoni

në dyqanet tona

Tiranë

– Rr. “Sulejman Delvina”, Vasil Shanto

– Rr. “Siri Kodra”, Ish Frigoriferi

– Prestige Home, autostrada Tiranë – Durrës, km. 12

Fier

Fier, Rr. “Ramiz Aranitasi”, përballë ish hotel Vjosa

Vlorë

Rr. “Transballkanike”, përballë me Gjykatën e Apelit

Sarandë

Rr. “Skenderbeu”, Godina nr.1

Gjirokastër

Rr. “Nacionale”, afër parkut të Viroit

Berat

Ura e Hanit

15

Copyright © 2015-2021 Elektromagjia Sh.p.k. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ejani dhe na vizitoni

në dyqanet tona

Tiranë

– Rr. “Sulejman Delvina”, Vasil Shanto

– Rr. “Siri Kodra”, Ish Frigoriferi

– Prestige Home, autostrada Tiranë – Durrës, km. 12

 

Fier

Fier, Rr. “Ramiz Aranitasi”, përballë ish hotel Vjosa

 

Vlorë

Rr. “Transballkanike”, përballë me Gjykatën e Apelit

Sarandë

Rr. “Skenderbeu”, Godina nr.1

 

Gjirokastër

Rr. “Nacionale”, afër parkut të Viroit

 

Berat

Ura e Hanit

15

Copyright © 2015-2021 Elektromagjia Sh.p.k. Të gjitha të drejtat e rezervuara.