Zbutes & Aromatik

Pershkrimi
Formule E RE e permiresuar, shishe me e forte me dozim te permiresuar. Formule e re me e perqendruar do te thote se tashme Zbutesi Miele zgjat edhe me shume se me pare, per 66 cikle larje nga nje shishe e vetme. Ka nje arome te lehte natyrale, dhuron butesi dhe i le rrobat si ne diten e tyre te pare.