WWV 980 WPS D LW Passion

Dizajni
• Panel kontrolli me prekje: M Touch
• Mund te vendoset poshte bangos ose ne kolone
• Mundesi te lidhjes se pajisjes me uje te ngrohte per rezultate me te mira te konsumit
• WifiConn@ct, Miele@Mobile
• Hapja e deres ne te djathte me diameter 45 cm
• Dizajn ergonomik Miele me panel te perparme te emaluar (Miele Exclusive)
Paneli i kontrollit
• Ekran me prekje
• Gjuhe te ndryshme
Karakteristika te tjera
• Programim paraprak i kohes se ndezjes deri ne 24 ore
•Tregues dixhital te ecurise se programit
• Tregues ne ekran te kohes se mbetur
• Sirtare te detergjentit qe vetepastrohen
• Sinjal
• Ndricim LED ne kazan

Category:

• PowerWash 2.0 me teknologji Spin&Spray: per 10% rezultate me te mira te larjes
• TwinDos: Funksion i dozimit automatik te detergjentit per 30% me pak konsum
• Steam Care: Avulli i kombinuar me nxehtesi heq rrudhat nga rrobat
• Single Wash: Mundesi te larjes jashtezakonisht shpejt deri ne 1kg rroba
• 400 – 1600 rpm_Shpejtesia e centrifuges
• CapDosing: Shperndarje e detergjenteve specifike ose zbutesve ne kapsulat
• Kazan termik inoksi ne formen e hojeve te bletes 64lt per larje perfekte dhe mirembajtje per 9kg rroba
• Sensore te posacem per rregullimin automatik te shperlarjes dhe shtrydhjes ne varesi te llojit te rrobave per kushtet ideale ne larje
• Fuzzy Logic, rregullim automamit i konsumit te energjise dhe ujit per kursim maksimal
• Motorr profesional ProfiEco Motor_ vetemirembahet
• Mundesi per te zgjedhur ” Larje pa shtrydhje”dhe Vetem shperlarje”

Programet
(Mundesi per zgjedhjen e emrit, peshes, temperatures, dhe shpejtesise se centrifuges brenda nderfaqes se perdoruesit)
• (Αutomatic+; Normal; Heqje e rrudhave; Delikate; Te leshta; Te mendafsheta; Express 20m; Xhins, Fustane; Kemisha; Artikuj te erret, Veshje sportive, Te jashtme,
Atlete; Te gomuara; Jasteke; Disinfektim; Artikuj te mbushur; Jorgane; Rroba te reja,;Perdet; Rifreskim ;Shperlarje e shpejte; Kollarites ; Kullim/Shtrydhje; Larje e shpejte dhe intensive (Proces i plote ne kohe te shkurter)<

Opsione
• Para-Hekurosje;  Larje e shpejte; Eco; Me shume uje; Shperlarje shtese; Para larje; Zbutje ne uje Intensive; Larje e  ngadalte; Shumeekonomike, Shume e qete, Vetem shperlarje, Heqje e plote e njollave -23 njolla, Pastrim i pajisjes p>

• Klasi i energjise: Α+++
• Konsumi vjetor i ujit: 11.000lt
• Konsumi vjetor i energjise: 109,00 kWh
• Niveli i zhurmes gjate larjes/shtrydhjes: 46/72 dB(A) re1pW
• Vleresimi i energjise elektrike Α+++ -50 %
• Performanca ne shtrydhje A