WWE 660 WPS

Dizanji
• Ekran i sheshtë me 1-linjë, ekran TFT me kontroll me prekje
• Mund të vendoset në kolonë
• Hapja e derës në të djathtë, diametri i derës 46 cm
• Dizanj ergonomik unik nga Miele me panel të emaluar (Ekslusivitet i Miele)
Komandimi
• çelës rrotullues dhe butona me elementë të kromuar
• Menu me opsione në disa gjuhë
Siguria
Sistem i papërshkrueshëm nga uji (WPS) për mbrojtje perfekte nga rrjedhjet • Sistem kyçje me ΡΙΝ Ngjyra
• E bardhë, me derë të bardhë dhe me një kontur të kromuar
Përmasat
Lartësia 85 cm, Gjërësia 59,6 cm, Thellësia 64,3 cm

Category:

Automatic PlusDbkrvRz_lg
Të pambuktat
Delikatet
Të leshtat për larje me dorë
Të mendafshtat për larje me dorë
Rrobat e errëta/Xhinset
Veshjet e jashtme,
Veshjet me përbërje gome,
Programi “Express 20”,
Rrobat për pastrim kimik,
Bluzet, Centrifuga,
Veshjet sortive, Shpërlarje/kollarisje
Karakteristika të tjera
• Para-hekurosje
• Programi i shkurtër “Kurz”,
• Furnizim shtesë me ujë
• Komandim me prekje: Dos, Caps

wce 670
TwinDos : Marrje automtike e detergjentit të lëngshëm në dy faza (UltraPhase
1&2)
CapDosing: Marrja e detergjentëve të veçantë ose të zbutësit nëpërmjet
kapsulave
•400 – 1400 rpm shpejtësitë e rrotullimit
• Dizanj i ri me kazanin termik prej inoksi unik në formën e hojeve të bletës 59 lt për
larje dhe kujdes perfekt të 8 kg rrobave
• Sensorë të veçantë për përshtatje automatike të kushteve të larjes, shpërlarjes
dhe centrifugës sipas fibrit të rrobave
• Mirëmbajtje profesionale me motorr ProfiEco
• Kontoll automatik i shkumës, kontroll automatik i balancës gjatë rrotullimeve
Shtyrje e fillimit të punës deri në 24 orë
• Tregues dixhital i sekuencës së programit
• Kohë dixhitale e shfaqur në ekran
• Sirtar detergjenti që vetëpastrohet
• Zile

Konsumi :wwe-660
Konsumi vjetor i ujit: 10.120 lt
Konsumi vjetor i energjisë: 176 kWh
• Niveli i zhurmës gjatë larjes/centrifugës:48/72 dB(A) re1pW
Klasi i energjisë elektrike Α+++ -10%
• Performanca në centrifugë B