WTZH 730 WPM

Dizajni
• Panel i pjerret 5° me ekran LCD
• Mund te vendoset nen bango (pa ja hequr kapakun)
• Krahu i hapjes se deres ne te djathte (i panderrueshem)
• Dizajn ergonomik me panel ballor të emaluar,ekskluzivitet i Mieles
• Dera e kromuar
Larje dhe tharje inovative
• Teknologji Softtronic ne larjen dhe tharjen e rrobave
• PowerWash 2.0 & TwinDos XL
• Shpejtesia e centrifuges 400 – 1600 rpm rritje me nga 100 rpm/xhiro
• Kazani inoks 65lt ne formen e hojeve te bletes(8 kg larje 5kg tharje)
• Sensorë të posacëm për përshtatjen automatike të kushteve ideale të larjes,shpëlarjes dhe shtrydhjes dhe tharjes në varësi të rrobave
• Funksion Fuzzy logic, kontroll automatik i konsumit të energjisë dhe ujit për kursim maksimal
• Kontroll automatik i shkumes
• Kontroll i vazhdueshem i disnivelit gjate centrifuges
• Sensore elektronike te monitorimit te lageshtires
• Depozite e kondensimit te ujit qe nxirret dhe zbrazet .
• Lehtësi në përditësimet e PC-së

Category:

 
Butona komandimi te pavarur per procesin e larjes dhe tharjes
Opsion i spostimit
te kohes, rpm, temperatura)
• Menu me tekst te qarte në disa gjuhë
Izolim ndaj zhurmes
• Izolim i vecante ndaj zhurmes per funksionim sa me te qete

Programet e larjes
Te pambukta, Delikate, Sensitive Te leshta qe lahen me dore, Xhins,miele-wth-730-wpm (1)
Kemisha, Automatic, QuickPower, Progr.Express 20
• Programe te metejshme
Xhins Rroba te erreta, veshje te jashtme,
Te gomuara, rroba sporti, Te mendafsheta,Me pula, Perde, Jasteke, Te
pambukta higjenike, Kullim / Shtrydhje, Shpelarje shtese/ Kollaritje, Ajer i
ftohte per rigjallerimin e rrobave,Shpelarje e pushit, Pastrimi i pajisjes
Programet e tharjes
– Te gjithe programet e mesiperme plus: Rifreskimi, Avull ,Ajer i ngrohte per
rigjallerimin e rrobave

Opsione shtesë
• Cap, TwinDos, Manaxher i programit (i shkurter , Intensive, Shume
mbrojtes, Shume i qete AllergoWash), Njollat(3 deri ne 7), Opsionet e
metejshme: heqje e rrudhave me avull, Me shume uje, Para larje, Njomje)
•Kontroll nga telefoni nepermjet modulit XKM 3100 (i perfshire)
Siguria
• Sistem mbrojtës ndaj rrjedhjeve të brendshme
•Kycje e sistemit gjate perdorimit
• Celes sigurie per femijet
Permasat dhe pesha:
• H x W x D: 85,0 x 59,6,4x 71,4 cm
• Pesha: 102 kg