WDB 030 WCS Eco

Dizajni
• Panel kontrolli i pjerret
• Mund te vendoset nen bango (me kapak)
• Mund te kombinohet me tharese dhe te vendosen ne kolone
• Dizajn ergonomik,ekskluzivitet i Miele ,ne panelin e emaluar
• Dere me kornize alumini
Risi në larje
• Teknologji softtronik per rrobat
• 600 – 1400 rpm shpejtesia e xhirove te centrifuges
• Kazan inoksi ne formen e hojeve te bletes,Unik nga Miele, 59 lt per larje te perkryer te 7 kg rrobave
• Sensorë të posacëm për përshtatjen automatike të kushteve ideale të larjes,
shpë larjes dhe shtrydhjes në varësi të rrobave
• Funksion Fuzzy logic , kontroll automatik i konsumit të energjisë dhe ujit për kursim maksimal
• Opsione per “Caktivizimin e Centrifuges” dhe”Pa shtrydhje”
• Kontroll automatik i shkumes
• Kontroll i vazhdueshem i disnivelit gjate centrifuges

Category:

WDB 030 WCS Classic Eco• Programatori rrotullues dhe ekran me prekje
Izolim ndaj zhurmes
• Izolim i vecante ndaj zhurmes per funksionim sa me te qete
Vecori te tjera
• Shfaqje ne ekran e kohes se mbetur
• Programim paraprak i kohes së vënies në punë deri në 24 orë
• Vetepastrim i sirtarit te detergjentit
• Proces anti-rrudhe
• Larje me uje te ftohte dhe ne temperature “20°C”

WDB 030 WCS Classic Eco• Te pambukta 30-90°C prg.ekonomik
• Hekurosje minimale 20-60°C,Delikate (temp 40°C)
• Kemisha 40°C, Te leshta qe lahen me dore ( 30°C)
• Artikuj te erret /Xhins 40°C
• Prg. I shkurter“Express 20 ” (40°C)
• Prg. per rroba te jashtme,Te gomuara
• Shpelarje shtese/kollarites,Kullim/shtrydhje

WDB 030 Energylabel• CapDosing
• Opsion shkurtim i programit
• Me shumë ujë
• Para larje
• Qendrimi ne uje
Siguria
• Sistem kontrolli te ujit(WCS) mbrojtes ndaj rrjedhjeve
• Kycje e pajisjes me kod PIN
Ngjyra
• E bardhe
Klasi i energjise: A +++

RELATED PRODUCTS