WCR 860 WPS

Dizajni
• Panel kontrolli me ekran me prekje: M Touch
• Mund te vendosen ne kolone ose poshte banakut me lartesi 82cm dhe me larte
(Kapak i siperm qe hiqet)
• Hapja e deres ne te djathte me diameter 45 cm
• Dizajn ergonomik Miele me panel te perparme te emaluar (Miele Exclusive)
• WifiConn@ct, Miele@Mobile
• Hapja e deres ne te djathte me diameter 45 cm
• Dizajn ergonomik Miele me panel te perparme te emaluar(Miele Exclusive)
• Ekran me prekje
• Gjuhe te ndryshme
Karakteristika te tjera
• Programim paraprak i kohes se ndezjes deri ne 24 ore
• Tregues dixhital te ecurise se program
• Tregues ne ekran te kohes se mbetur
• Sirtare te detergjentit qe vetepastrohen
• Sinjal
• Ndricim LED ne kazan

Category:

Risi ne larje
• PowerWash 2.0 me teknologji Spin&Spray : per 10%rezultate me te mira te larjes
• TwinDos: Funksion i dozimit automatik per 30% me pak konsum
• Motorr profesional ProfiEco Motor_ vetemirembahet
• Steam Care: Avulli i kombinuar me nxehtesie heq rrudhat nga rrobat
• Single Wash: Mundesi te larjes deri ne 1kg jashtezakonisht shpejt
• 400 – 1600 rpm
• CapDosing: Shperndarje e detergjenteve specifike ose zbutesve ne kapsulat edores ose nje dozimi
• Kazan termik inoksi ne formen e hojeve te bletes, unik nga Miele 64 lt per mirembajtje te perkryer te 9 kg rrobave
• Sensore te posacem per rregullimin automatik te shperlarjes dhe shtrydhjes ne varesi te llojit te rrobave per kushtet ideale ne larje
• Fuzzy Logic, rregullim automatik i konsumit te energjise dhe ujit per kursim maksimal

Me shume se 25 programe larjeje
• Para-Hekurosje, Quick, Eco, Me shume uje, Shperlarje shtese, Para-larje, Zbutje neuje, Larje intensive,e ngadalte,Shume ekonomike, Shume e qete, Vetem shperlarje,Heqje e plote e njollave_23 njolla, Pastrim i pajisjes
Siguria
• Sistem mbrojtes(WPS) per mbrojtje te perkryer nga rrjedhjet e padeshiruara
• Kycje e sistemit me ΡΙΝ
• Celes sigurie
• Lidhje me fiber optik per diagnostifikim dhe perditesim te lehte te programeve nga nje teknik i autorizuar

• Konsumi vjetor i ujit: 11.000lt
• Konsumi vjetor i energjise: 130,00 kWh
• Niveli i zhurmes gjate larjes/shtrydhjes: 46/72 dB(A) re1pW
• Vleresimi i energjise i elektrike Α+++ -40%
• Performanca e shtrydhjes: A