WCI 670 WPS

Dizajni
• Panel i pjerret me ekran TFT dhe teks te bardhe
• Mund te vendoset nen bangon e kuzhines ose ne kolone
• Hapja e deres ne krahun e djathte, diametri i deres 45 cm
• Dizajn ergonomik, ekskluzivitet i Miele, me panel te emaluar
Kontrolli
• Celes rrotullues
• Menu e qarte me opsione ne disa gjuhe te ndryshme
Siguria
• Sistemi Watercontrol (WCS) per mbrojtje perfekte kunder rrjedhje se ujit
• Kycja e sistemit me PIN
Ngjyra
• E bardhe me dere te kromuar
Permasat
Lartesi 85 cm, Gjeresi 59,6 cm, Thellesi 63,6 cm

Category:

TwinDos: Dozimetri automatik i shperndarjes se detergjenteve te lengshem ne dy faza (UltraPhase1&2)
Premiere Boterore!
CapDosing: ofrimi i detergjenteve speciale ose zbutesit te rrobave ne kapsula praktike
•400 – 1600 rpm shpejtesia e xhirove te centrifuges
•Dizajn i ri unik me kazan termik inoksi me formen e hojeve te bletes, Unik nga Miele, kapaciteti 59 lt, per larje dhe perkujdesje te perkryer te 9 kg rrobave
•Sensore te posacem per pershtatjen automatike te kushteve ideale te larjes,shpelarjes dhe
shtrydhjes ne varesi te rrobave
•Funksioni Fuzzy Logic, kontrollues automatik i konsumit te energjise dhe ujit per kursim maksimal
Motorr ProfiEco profesional

wc1 670• Te pambuktat, rrobat delikate, rrobat sensitive, rrobat e erreta/ xhinset, kemisha, kullim/shtrydhje, rrobat e jashtme, rrobat e gomuara/ hidroizoluara
•Extra:
•Programi ”Ekspres” 20 min, rrobat sportive, programi Automatik Plus, Mirembajtja,
Shpelarje/kollaritje
Programe te tjera
•Kurz (shkurtimi i programeve)
•Me shume uje
•Kapsulat
•Nisja e programit
•Programi ekonomik
•Para-hekurosje
•Shtese: Qendrim ne uje, AllergoWash (larja alergjike), Extra silence (super e qete), Extra
protective (super mbrojtese)

Konsumi:wc1670
Konsumi vjetor i ujit: 9.900 lt
Konsumi vjetor i energjise elektrike: 176 kWh
Niveli i zhurmes gjate larjes/centrifuges: 48/72 dB(A) re1pW
Klasi i energjise Α+++ -10%
Performanca ne shtrydhje B