WCG 135 WCS

Dizajni
• Panel i pjerret me ekran me prekje dhe tekst ne nje linje
• Mund te instalohet ne kolone
• Hapja e deres djathtas, diametri i deres 45 cm
• Dizajn ergonomik unik nga Miele me panel ballor te emaluar (Exclusiv nga Miele)
• Kazan termik inoksi ne formen e hojeve te bleteve, 64 lt vellim per kujdesin maksimal dhe larjen perfekte te 9 kg rrobave
Kontrolli
• Kontroll me buton rrotullues
• Menu ne disa gjuhe per ekranin
Siguria
• Sistem kontrolli i ujit (WCS) per mbrojtje nga rrjedhjet
• Mbyllje sistemi me ΡΙΝ
Ngjyra dhe permasat
E bardhe me dere ne ngjyre alumin
Permasat: Lartesia 85 cm, Gjeresia 59,6 cm, Thellesia 63,6 cm

Category:

Funksione
• Cap Dosing-Mundesi perdorimi te detergjentit te kapsulave Miele
• Spostim ne kohe i programit deri ne 24 ore
• Tregues dixhital i ecurise se programit
• Tregues dixhital i kohes se mbetur
• Sirtar detergjenti qe vetpastrohen
• Sinjal
• 400 – 1400 rpm shpejtesia e centrifuges
• ProfiEco Motor
• Kontroll automatik i peshes se rrobave

Programet e larjes
• 15 programe larje
• Per rroba prej pambuku,leshi,mendafshi, xhins, sportive, kemisha, sintetike, te gomuara, delikate,veshje te jashtme,rroba me fibra te perzier,
Opsione shtese
• Para-Hekurosje, Shtim uji, Shperlarje shtese, Para-larje, Shume e qete, Qendrim ne uje, Pastrim i pajisjes

• Konsumi vjetor i ujit: 11.000lt
• Konsumi vjetor i energjise: 196,00 kWh
• Niveli i zhurmes gjate larjes/shtrydhjes: 48/72 dB(A) re1pW
• Vleresimi i energjise i elektrike Α+++ -10%
• Performanca e shtrydhjes: B