WCE 670 WPS

Dizajni
• Panel i pjerret me ekran TFT dhe teks te bardhe
• Mund te vendoset nen bangon e kuzhines ose ne kolone
• Hapja e deres ne krahun e djathte, diametri i deres 45 cm
• Dizajn ergonomik, ekskluzivitet i Miele, me panel te emaluar
Siguria
• Sistemi Watercontrol (WCS) per mbrojtje perfekte kunder rrjedhjes se ujit
• Kycja e sistemit me PIN
Ngjyra
• E bardhe me dere te kromuar

Category:

TwinDos: Dozimetri automatik i shperndarjes se detergjenteve te lengshe ne dy faza (UltraPhase
1&2)
Premiere Boterore!
CapDosing: ofrimi i detergjenteve speciale ose zbutesit te rrobave ne kapsula praktike
• 400 – 1400 rpm shpejtesia e xhirove te centrifuges
• Dizajn i ri me kazan termik inoksi me formen e hojeve te bletes, Unik nga Miele, kapaciteti 59
lt, per larje dhe perkujdesje te perkryer te 8 kg rrobave
• Sensore te posacem per pershtatjen automatike te kushteve ideale te larjes,shpelarjes dhe
shtrydhjes ne varesi te rrobave
• Funksioni Fuzzy Logic, kontrollues automatik i konsumit te energjise dhe ujit per kursim maksimal
• Motorr ProfiEco profesional

• Te pambuktat, rrobat delikate, rrobat sensitive, rrobat e erreta/wce 670
xhinset, kemisha, kullim/shtrydhje, rrobat e jashtme, rrobat e gomuara dhe hidroizoluara
Extra:
• Programi ”Ekspres” 20 min, rrobat sportive, programi Automatik Plus, Mirembajtja,
Shpelarje/kollaritje
Programe te tjera
• Kurz (shkurtimi i programeve)
• Me shume uje
• Kapsulat
• Nisja e programit
• Programi ekonomik
• Para-hekurosje
• Shtese: Qendrim ne uje, AllergoWash (larja alergjike), Extra silence (super e qete), Extra
protective (super mbrojtese)

Konsumi:wce 670 1
Konsumi vjetor i ujit: 9.900 lt
Konsumi vjetor i energjise elektrike: 176 kWh
Niveli i zhurmes gjate larjes/centrifuges: 48/72 dB(A) re1pW
Klasi i energjise Α+++ -10%
Performanca ne shtrydhje B