WCE 330

Dizajni
• Panel i pjerret me ekran TFT dhe tekst te bardhe
• Mund te instalohet ne kolone
• Hapja e deres djathtas, diametri i deres 45 cm
• Dizajn ergonomik unik nga Miele me panel ballor te emaluar (Exclusiv nga Miele) Larje Inovative
• Dizajn i ri dhe kazan termik inoksi ne formen e hojeve te bleteve dhe vellim 64 lt per kujdesin maksimal dhe larjen perfekte te 8 kg rrobave
Kontrolli
• Kontroll me buton rrotullues
• Menu ne disa gjuhe
Siguria
• Watercontrol System (WCS) per mbrojtje nga rrjedhjet
• Mbyllje sistemi me ΡΙΝ
Ngjyra
E bardhe me dere ne ngjyre te kromuar Dimensionet Lartesia 85 cm, Gjeresia 59,6 cm, Thellesia 63,6 cm

Category:

Funksione
• Spostim ne kohe i programit deri ne 24 ore
• Tregues dixhital i ecurise se programit
• Tregues dixhital i kohes se mbetur
• Sirtar detergjenti me vetepastrim
• Alarm
PowerWash: per nje performance 10% me te mire se me pare
CapDosing: perdorim korrekt i detergjenteve speciale me kapsula
400 – 1400 rpm shpejtesia e centrifuges
Sensore speciale per rregullimin automatik te kusheteve ideale te larjes, shplarjes dhe shtrydhjes ne varesi te fibrave.
Fuzzy Logic, rregullim automatik i konsumit te ujit dhe energjise per kursim maksimal.
ProfiEco Motor – qe nuk ka nevoje per mirembajtje

Konsumi:wce 330
Konsumi vjetor i ujit: 9.900 lt
Konsumi vjetor i energjise: 157 kWh
Emetimi i zhurmave ne larje/shtrydhje: 48/72 dB(A) re1pW
Klasi i energjise: Α+++ -20%
Performanca ne shtrydhje: B

Single Wash – larje tekewce-330-1
Extra Water – me shume uje
Caps – larje me kapsule
Start time – ora e fillimit
Eco – ekonomik
Pre-ironing – parahekurosje
Extras: lenie ne uje, AllergoWash, pa zhurme, mbrojtje extra