W 668 WCS

Dizanji
• Panel komfort komandimi I pjerret
• Dizanj I ri I brendesise se deres per me shume komoditet, lehtesi ne pastrim dhe shume e qete gjate punes
ComfortLift : Pozicionim automatic I kazanit kur hapet kapaku I siperm pasi programi ka perfunduar
• Sirtar detergjenti qe mund te hiqet
• Dizanj unik dhe shume ergonomik I Miele me panel te emaluar
• Rrota transporti nen bazament
Tiparet shtese

 • Tregues dixhital I sekuences se programit
 • Funksion anti-rrudhe
Hygiene Info: tregues per perzgjedhjen e nje programi mbi 60 °C.

Category:

51aaomweaFL._SL1200_

Programet

 • Automatic
 • Xhinset dhe rrobat e erreta
 • Kemishat/Bluzet

  Delikatet

Te pambuktat (Cottons Eco 60°C/ Eco 40°C)

 • Per larje me dore/te leshtat
 • Programi “Express 20”
 • Ne te ftohte 20°C
 • Shperlarje/Kollarisje

Opsionet shtese

 • • Para-larje
 • • Opsioni “Kurz” per shkurtimit e programit
 • • Furnizim shtese me uje
 • Celes rrotullues dhe butona per perzgjedhje programi
 • Izolues I vecante I zhurmes per nje funksionim sa me te qete

• Teknologjia Softtronic
• 400 – 1200 rpm xhiro centrifuge
• Kazani unik prej inoksi nga Miele per larjen perfekte te 6 kg rrobave
• Sensore automatic te vecante per pershtatjen e kushteve ideale te larjes, kushtet e duhura te shperlarjes dhe centrifuges sipas lloit te fibrit
• Fuzzy Logic, konsum automatic I ujit dhe energjise elektrike per kursim maksimal
• Opsione “No spin” dhe “rinse hold”
• Kontroll automatik shkume
• Kontroll automatik I balances gjate centrifuges
• Lehtesi ne perditesimet nga kompjuteri

Konsumi:w 668 wcs
Konsumi vjetor I ujit: 8.800 lt
Konsumi vjetor I energjise: 150 kWh

Niveli I zhurmes gjate larjes/centrifuges:49/72 dB(A) re1pW
Klasi I energjise elektrike Α+++
Performanca ne shtrydhje Β

Permasat:
Lartesia 90,0 cm
Gjeresia 45,4 cm
Thellesia 60,0 cm