Ultra White

Pershkrimi Formule E RE e permiresuar! Nje formule e perqendruar qe do te thote se Ultra White tashme zgjat edhe me shume kohe, per 49 cikle larje duke na dhene rezultate fantastike ne rrobat e bardha edhe ne temperatura te uleta.I pershtatur biologjikisht me standartet e BE-se. Antialergjik shume i mire, nuk permban fosfate dhe mbron mjedisin. I padiskutueshem per heqjen e njollave.