Ultra Phase 1

Pershkrimi Depozita e detergjentit per rrobat me ngjyra per perdorim ne dozimetrin automatik TwinDos - zgjat per rreth 30 cikle larje. I pershtatshem per perdorim ne te gjitha modelet e serise W1 me perjashtim te modeleve WKB 130, WKF 130 dhe WMF 120.