Ultra Color

Pershkrimi

    Formule E RE e permiresuar, ne shishe me te forte dhe dozim te permiresuar. Nje formule e re me e perqendruar do te thote se Ultra Color tashme zgjat me shume, per 30 cikle larje nga nje shishe e vetme. Mbron te gjitha rrobat tuaja me ngjyra madje edhe te zezat. Jep rezultate fantastike edhe ne temperatura te uleta. I pershtatur biologjikisht me standartet e EU. Nuk permban fosfate, antialergjik shume i mire dhe mbron ambjentin. I formuluar te punoje ne haroni me te gjitha lavatricet Miele dhe i pershtashem per te gjitha rrobat me ngjyra.
    • Paketimi 2 litra