TWV 680 WP Passion

Dizajni
• Panel kontrolli i pjerret me ekran LCD
• Mund te vendoset poshte banakut (me kapak)
• Mund te kombinohet me makine larese ne kolone
• Diametri i deres 45 cm
• Hapja e deres ne te majte (e ndryshueshme)
•Dizajn ergonomik unik nga Miele me panel te perparme te emaluar

Category:

• Teknologji tharjeje me pompe termike
• Kazan inoksi ne formen e hojeve te bletes unik i Miele; 120lt per mirembajtje te perkryer te 9 kg rrobave
•Sensori Perfect Dry: Sensore te perkryer per pershtatjen automatike te kushteve te tharjes ne varesi te rrobave, lageshtires dhe fortesise se ujit
• EcoDry: Teknologji e re e percuesve te nxehtesise qe nuk kane nevoje te mirembahen, i mbrojtur nga krijimi i pushit
•Depozite e kondensimit te ujit qe nxirret lehtesisht
•Depozita e kondensimit te ujit 4,8 lt


• Te pambuketa Eco
• Te pambuketa
• Delikate
• Te leshta
• Larje higjenike per te pambuktat
• Mbulesa krevati
• Te jashtme
• Te gomuara
• Sensitive
• Xhins
• Para- hekurosje
• Programe te tjera


Klasi i eficenses A+++ -10%
Eficensa ne kondensim Α
Kapaciteti i te pambuktave ne kg 9
Konsumi vjetor i energjise elektrike kWh 174
Kohezgjatja e programit ne peshe te plote ne min 220
Niveli i zhurmes ne programin standard dhe peshe te plote dB(A) 62