TMV843 WP SFinish&Eco XL Tronic Wifi – 9kg

Dizajni
• Ekran i sheshte me prekje me tekst te plote me shkronja ne ngjyre te bardhe
• 1 buton on/off
• Mund te vendoset nen banakun e kuzhines (me kapak), ose mund te vendoset mbi lavatrice, kolone
• Diametri i deres 46 cm
• Krahu i hapjes se deres ne majte(i nderrueshem)
• Dizajn ergonomik,ekskluzivitet i Mieles , me panel ballor të emaluar
Risi ne tharje
• Pompe termike
• Kazan inoksi ne formen e hojeve te bletes,ekskluzivitet Miele, 120 lt per mirembatje te perkryer te 9kg rrobave
• Sensorë të posacëm për përshtatjen automatike të kushteve ideale të tharjes në varësi të rrobave
• Perfect Dry, sistem i matjes se nivelit te lageshtires me tregues ne ekran
• Depozite e kondensimit te ujit qe nxirret dhe zbrazet .
• Depozite e kondensimit 4,8 lt

Category:

Komandimi
Nepermjet menuse kryesore ne ekranin me prekje
• Programet
• Te preferuara
• Asistent ne tharje
• Peshe miks
• Parametrat

ecodry
Programet
• Te pambukta,
• Delikate
• Sensitive
• Automatic+
• Te leshta
• Te mendafsheta
• Xhins
• Kemisha
• Express
• Jasteke normale
• Heqje e rrudhave
• Veshje te jashtme
• Te gomuara
• Prog me avull per hekurosje te lehte
• Tharje me Ajer te ngrohte per te rifreskuar rrobat
• Jasteke te medhenj
• Ajer i ftohte
• Program per koshin
• Higjene per te Pambuktat
• Te pambukta Eco
Te preferuara
• Krijimi i 10 programeve personale
• Asistent ne tharje
• Larje mikse, nje liste me 19 artikuj te ndryshem
• Parametrat: si sinjal,volumi i tingullit, niveli i tharjes, bardhesia e ekranit etj

TMV_843_WP.EU01.EnergylabelKarakteristika te tjera
• Ndricim LED ne kazan
• Programim paraprak i kohës së punës deri në 24 orë(opsion për të filluar dhe përfunduar programin)
• Tregues dixhitale ne ekran te kohes se mbetur dhe nivelit te tharjes
• Opsion per perzgjedhjen e gjuhes
• Vend i posacem ne filter per vendosjen e aromatizuesit
• Butoni informacion “i” per informacion ose pershkrim te programit
• Simboli Home per tu kthyer ne menune kryesore
• Kontroll nga telefoni ne Menu
Izolim ndaj zhurmes
• Izolim i vecante ndaj zhurmes per funksionim sa me te qete
Nivelet e tharjes
• Te thata– jo plotesisht te thata– pak te buta per tu hekurosur
Siguria
• Tregues ne ekran per zbrazjen e kontenierit te kondensimit dhe pastrimit te rrugeve te ajrit
• Sistem kycjeje te sistemit gjate punes.
• EcoFeedback: kontroll absolut mbi konsumin e energjise(perllogaritje para,gjate dhe pas programit (konsumi aktual)
Ngjyra
• Dere me ngjyre te bardhe me kornize gold dhe shirit anesor i kromuar
Permasat e pajisjes
Lartësia 85 – Gjeresia – 59,5 – Thellesia 64,3 cm