TMG 840 WP SteamFinish ECO – 8kg

Dizajni
• Panel kontrolli i drejte me tekst te plote dhe ekran TFT
• Mund te vendoset nen bango (me kapak)
• Mund te kombinohet me makine larese dhe te vendosen ne kolone
• Diametri i deres 46 cm
• Krahu i hapjes se deres ne djathte(i nderrueshem)
• Derë me ngjyrë të bardhë dhe një kornizë të hollë kromi
• Dizajn ergonomik,ekskluzivitet i Mieles , me panel ballor të emaluar

Category:

TMG 840 WP SFinish&EcoKomandimi
• Butona rrotullues me elementë të kromi
Izolim ndaj zhurmes
• Izolim i vecante ndaj zhurmes per funksionim sa me te qete
Risi ne tharje
• Pompe termike
• Kazan inoksi ne formen e hojeve te bletes,ekskluzivitet Miele, 120 lt per mirembatje te perkryer te 8kg rrobave
• Sensorë të posacëm për përshtatjen automatike të kushteve ideale të tharjes në varësi të rrobave
• Perfect Dry, sistem i njohjes se lageshtires me ndricim LED
• Depozite e kondensimit te ujit qe nxirret dhe zbrazet.
• Depozite e kondensimit 4,8 lt
• Lehtësi në përditësimet e PC-së

TMG_840_WP_programiProgramet
• Cottons Eco-Prg.eko per te pambukta
• Cottons -Te pambukta
• Delicates-Delikate
• Kemisha
• Te leshta
• Ekspres
• Xhins
• Te preferuar : krijimi i programeve personale
• Anti-rrudhe
• Zbutje me avull per hekurosje me te rehatshme
Programe te metejshme:
• Automatic+/Rroba te ndryshme
• Delikate
• Silk/te mendafsheta
• Jasteke standarde
• Outer wear-Veshje te jashtme
• Reproofing/Te gomuara
• Cold air/Ajer i ftohte
• Rifreskim i rrobave me ajer te ngrohte
• Programme for basket/Program per koshin
• Prog,Higjenik per te pambuktat

TMG_840_WP_EU.EnergylabelKarakteristika te tjera
• Ndricim LED ne kazan
• Programim paraprak i kohes së vënies në punë deri në 24 orë
• Tregues në ekran të kohës së mbetur
• Opsion per perzgjedhjen e gjuhes
• Vend i posacem ne filter per vendosjen e aromatizuesit
Opsione shtesë
• Program i vecante per mirembajtjen e rrobave “Schonen +” ne temperature te ulet per rroba reziztente ndaj nxehtesise.
• Refreskim
• Njohje e peshes (zvogelon kohen e tharjes)
• Proces anti-rrudhe
• Alarm
Niveli i tharjes
• Plotesisht te thata
• Pjeserisht te thata
• Te buta per tu hekurosur 1 & 2 & 3
Siguria
• Tregues ne ekran per zbrazjen e depozites se ujit dhe pastrimin e rrugeve te ujit
• Sistem kycjeje te sistemit gjate punes.
• EcoFeedback: kontroll absolut mbi konsumin e energjise per llogaritje para,gjate dhe pas programit (konsumi aktual)
Ngjyra
• E bardhe e shndritshme me kornize te bardhe ne dere
Permasat e pajisjes
• Lartësia 85 – Gjeresia – 59,5 – Thellesia 64,3 cm

RELATED PRODUCTS