TDD 230 WP

Dizajni
• Panel i pjerret me ekran me prekje dhe sensore
• Mund te vendoset nen bango(pa ia hequr kapakun)
• Dizajn ergonomik per komandim te lehte ne panelin e emaluar
• Mund te kombinohet me makine larese dhe te vendosen ne kolone
• Dere e bardhe e mbyllur
Risi ne tharje
• Kazan inoksi ne formen e hojeve te bletes,Unik nga Miele, 120 lt per mirembatje te perkryer te 7 kg rrobave
• PerfectDry: Sensorë të posacëm për përshtatjen automatike të kushteve ideale të tharjes në varësi të rrobave
• EcoDry: me percues te nxehtesise qe vetemirembahet i cili mbrohet ne menyre efektive ndaj grumbullimit te pushit, qe pajisja te kete te njejten performance gjate gjithe jetegjatesise se saj.

Category:

Butona rrotulluesenergylabel_230x460
• Ekran me prekje me sensore
Izolim ndaj zhurmes
• Izolim i vecante ndaj zhurmes per funksionim sa me
te qete

• Tregues te kohes se mbetur
• Proces anti-rrudhe
• Ndricim LED ne kazan
Ngjyra
• E bardhe
Permasat:
Lartesia 85,0 cm
Gjeresia 59,6 cm
Thellesia 63.6 cm

• Te pambukta;
•Prg.ekonomik per te Pambuktat;
•Te Leshta,
•Hekurosje minimale;Te mendafsheta; sensitive
• Rifreskim i rrobave me ajer te ngrohte
Pre-iron- Para hekurosje
• Ekspres-Prg.i shkurter 20 min
• Programim paraprak i kohes së vënies në punë deri
në 24 orë