TDB 230 WP

Dizajni
• Panel i pjerret me ekran me prekje dhe sensore
• Mund te vendoset nen bango(pa ia hequr kapakun)
• Dizajn ergonomik per komandim te lehte ne panelin e emaluar
• Dere e bardhe e mbyllur
Risi ne tharje
• Kazan inoksi ne formen e hojeve te bletes,Unik nga Miele, 120 lt per mirembatje te perkryer te 7 kg rrobave
• Depozita e kondesimit te ujit me kapacitet 4.2 lt, e pajisur me pompe dhe lehtesi ne zbrazje
• Lehtësi në përditësimet e PC-së
• Vend i posacem ne filter per vendosjen e aromatizuesit

Category:

• Butona rrotullues
• Ekran me prekje me sensore
 Izolim ndaj zhurmes
• Izolim i vecante ndaj zhurmes per funksionim sa me te qete
• Mund te kombinohet me makine larese dhe te
vendosen ne kolonehttp://www.elektromagjia.com/web/product-detail/tdb-230-wp/#

• Te pambukta;TDB-230-WP-Eco-7-kg-1-1504787349-1000x1000
•Prg.ekonomik per te Pambuktat;
•Te Leshta,
•Hekurosje minimale;Te mendafsheta; sensitive
• Rifreskim i rrobave me ajer te ngrohte
Pre-iron- Para hekurosje
• Ekspres-Prg.i shkurter 20 min
• Programim paraprak i kohes së vënies në punë deri
në 24 orë

PerfectDry: Sensorë të posacëm për përshtatjen automatike të kushteve ideale të tharjes në varësi të rrobave
EcoDry: me percues te nxehtesise qe vetemirembahet i cili mbrohet ne menyre efektive ndaj grumbullimit te pushit,
qe pajisja te kete te njejten performance gjate gjithe jetegjatesise se saj.
• Sistem sensitiv i tharjes
• Pompe termike
• Tregues te kohes se mbetur
• Proces anti-rrudhe
• Ndricim LED ne kazan
Ngjyra
• E bardhe
Permasat:
Lartesia 85,0 cm
Gjeresia 59,6 cm
Thellesia 63.6 cm