TCJ 690 WP Eco & Steam WiFi & XL

Dizajni
• Panel kontrolli i pjerret me ekran LCD (3 shifra)
• Mund te vendoset poshte banakut (me kapak)
• Mund te kombinohet me makine larese ne kolone
• Diametri i deres 45 cm
• Hapja e deres ne te majte (e ndryshueshme)
•Dizajn ergonomik unik nga Miele me panel te perparme te emaluar

Category:

• Teknologji tharjeje me pompe termike
• Kazan inoksi ne formen e hojeve te bletes unik i Miele; 120lt per mirembajtje te perkryer te 9 kg rrobave
•Sensori Perfect Dry: Sensore te perkryer per pershtatjen automatike te kushteve te tharjes ne varesi te rrobave, lageshtires dhe fortesise se ujit
• EcoDry: Teknologji e re e percuesve te nxehtesise qe nuk kane nevoje te mirembahen, i mbrojtur nga krijimi i pushit
•Depozite e kondensimit te ujit qe nxirret lehtesisht
• Depozita e kondensimit te ujit 4,8 lt

• Te pambukta Eco
• Te pambukta
• Delikate
• Te leshta
• Komandim nga telefoni
• Mbulesa krevati
• Veshje te jashtme
• Te gomuara
• Te mendafsheta
• Xhinse
• Para-hekurosje
• Programe te tjere

Konsumi vjetor i energjise elektrike 193 kWh
Klasi i eficenses A+++
Eficensa ne kondensim Α
Kapaciteti i te pambuktave ne kg 9
Konsumi vjetor i energjise elektrike kWh 193
Kohezgjatja e programit ne peshe te plote ne min 208
Niveli i zhurmes ne programin standard dhe peshe te plote dB(A) 64