TCE 530 WP Active Plus – 8 kg

Dizajni
• Panel i pjerret ne ekran LCD (3 shifra)
• Mund te vendoset nen bango (me kapak)
• Mund te kombinohet me makine larese dhe te vendosen ne kolone
• Diametri i deres 45 cm
• Krahu i hapjes se deres ne majte (i nderrueshem)
• Dere bardhe
• Dizajn ergonomik,ekskluzivitet i Mieles , me panel ballor të emaluar
Risi ne tharje
• Pompe termike
• Kazan inoksi ne formen e hojeve te bletes,ekskluzivitet Miele, 120 lt per mirembatje te perkryer te 8kg rrobave
• Perfect Dry: Sensorë të posacëm për përshtatjen automatike të kushteve ideale të tharjes në varësi të rrobave
• EcoDry: me percues te nxehtesise qe vetemirembahet i cili mbrohet ne menyre efektive ndaj grumbullimit te pushit, qe pajisja te kete te njejten performance gjate gjithe jetegjatesise se saj.
• Depozite e kondensimit te ujit qe nxirret dhe zbrazet
• Depozite e kondensimit 4,8 lt
• Lehtësi në përditësimet e PC-së

Category:

TCE 530 WP ACTIVE PLUSKomandimi
• Programatori rrotullues dhe ekran me prekje
Izolim ndaj zhurmes
• Izolim i vecante ndaj zhurmes per funksionim sa me te qete
Vecori te tjera
• Ndricim LED ne kazan
• Programim paraprak i kohes së vënies në punë deri në 24 orë
• Tregues në ekran të kohës së mbetur
• Vend i posacem ne filter per vendosjen e aromatizuesit

Programet
• Cottons Eco-Prg.eko per te pambukta
• Cottons-Te pambukta
• Delicates-Delikate
• Wollens Te leshta
• Ekspres-Prg.i shkurter
• Outdoor- Veshje te jashtme
• Reproofing/Mbrojtes ndaj te gomuarave
• Delikate
• Denims- Xhins
• Pre-iron- Para hekurosje
• Rifreskim i rrobave me ajer te ngrohte

TCE530WP.EU01.EnergylabelOpsione shtesë
• Program i vecante per mirembajtjen e rrobave “Schonen +” ne temperature te ulet per rroba jo rezistente ndaj nxehtesise.
• Proces anti-rrudhe
• Sinjal
Drying level/Nivelii i tharjes
• Te thata
• Jo plotesisht te thata
• Te buta per tu hekurosur
Siguria
• Tregues ne ekran per zbrazjen e kontenierit te kondensimit dhe pastrimit te rrugeve te ajrit
• Sistem kycjeje te sistemit gjate punes.
Ngjyra
• E bardhe
Permasat e pajisjes dhe pesha
• Lartësia 85 – Gjeresia – 59,6 – Thellesia 63,6 cm

RELATED PRODUCTS