Tableta per zbutjen e ujit

Pershkrimi Ne zonat me uje te forte perdorimi i nje tablete ne cdo larje, ju lejon te reduktoni sasine e detergjentit.Perdorimi i tabletes garanton cilesi me te mire ne larje si dhe mbrojtje te vazhdueshme te lavatrices tuaj nga depozitimi i smercit. Paketimi permban 60 tableta. Perdoret ne te gjitha lavatricet Miele.