STB 205-3 Turbobrush

Pershkrimi
Koka Turbobrush ju siguron shpejtesine dhe cilesine maksimale ne largimin e pushrave, qimeve te flokeve ose kafsheve nga te gjitha llojet e dyshemeve. Turbobrush nuk ka nevoje per lidhje elektrike.Vihet ne pune ne varesi te fuqise se ajrit dhe furca e posacme rrotulluese siguron pastrim delikat ne thellesi te siperfaqeve te ndryshme dhe ne lartesi te ndryshme. E pershtatshme per te gjitha serite e meposhtme te fshesave Miele:

  • S2000/Classic
  • S4000
  • S6000/Compact
  • S5000
  • S8000/Complete

Categories: ,