Sirtar konservues me vakum EVS

Sirtar konservues me vakum
Inoks
• Kombinohet nё mёnyrё perfekte me furrat Miele me avull
• I pёrkryer pёr :
- Konservimin e ushqimeve” sous-vide”
- Ushqimin e marinuar
- Konservimin e ushqimit
- Konteniere tё mbyllur qё prodhojnё vakum
- Ushqime tё prera
- Rimbylljen e paketimit
- Ushqime qe transportohen
• 3 parametra tё vakumit dhe 3 parametra tё kohёzgjatjes sё ambalazhimit
• Tregues LED i parametrave te vakumit dhe Tregues LED i kohezgjatjes se mbylljes hermetike
• Madhёsia maksimale e qeses ne mm: 250 x 350 •
Dhome e vakumit inoks me zone daljeje tё ajrit 99,9%
• Ekran xhami me simbole
• Astar jo rrёshqitёs •Celёs sigurie
• Mekanizmi i hapjes ; shtyj
• Produkti pёrmban 50 qese 180 x 280 mm dhe 50 qese 240 x 350 mm si dhe spinёn pёrshtatёse pёr kontenierёt e mbyllur qё prodhojnё vakum.
Pёrmasat e pajisjes
L x GJ x TH: 14,1 x 59,5 x 57,0 cm

Category: