SF-AA 50 Filter karboni

Pershkrimi Perfekt nese keni kafshe ne shtepi. Filtri ka nje perberje te tille qe absorbon aromat e qeses se fsheses. Tashme, me risine Timestrip®, tregohet edhe moment I nderrimit te filtrit. I pershtatshem per perdorim ne serite e meposhtme te fshesave:

  • S4000
  • S5000
  • S6000
  • S8000
  • Compact C2
  • Complete C2
  • Complete C3.
TimeStrip® Ky filter eshte dizenjuar me treguesin ‘TimeStrip®’ I programuar t’ju njoftoje saktesisht 1 vit pas venies ne pune ne menyre qe te keni gjithnje nje performance te shkelqyer te pajisjes tuaj. Per te aktivizuar TimeStrip®, shtypni treguesin e gjelber ne te majte te shiritit kur vendosni filtrin e ri. Nje tregues ne ngjyre te kuqe fillon te duket nga e majta ne te djathte dhe shkon deri ne nje vit. Ne momentin kur ky tregues I kuq mberrin ne skajin me te djathte te shiritit, fjala ‘Replace’ – “Zevendeso” do te shfaqet per t’ju treguar se filtri tashme duhet te zevendesohet me nje te ri.

Category: