PW 6241

Pershkrim i pergjithshem
Dimensionet H/W/D [mm]: 1640x1085x1225
Diametri i hapjes se deres [mm]: 430
Pesha neto [kg]: 640 kg
Tipi i ngrohjes:
Elektrike
Lidhja elektrike:
Tre-fazore
Produkt i certifikuar
VDE, CE, EMV, WRAS
Shkalla e mbrojtjes nga sperkatjet e ujit IP X4
Kapaciteti [kg]: 24
Volumi i kazanit [l]: 240
Shpejtesia e centrifuges [max. rpm]: 1100
Faktori G 542
Lageshtira e mbetur [%] 46%
Emetimi i zhurmave
Larje 60.3 dbA/Centrifuga 82.2 dbA

Kazan ne formen e hojeve te bletes, patente e Miele
Sistem i perparuar per marrjen e ujit te ngrohte dhe te ftohte
Kontroll automatik i peshes
Sistem i perparuar per marrjen e ujit te ngrohte dhe te ftohte
Nisje graduale e rrotullimit
Centrifuge graduale
Centrifuge e ndermjetme
Sensor balance
Shkarkim direkt ne dysheme me valvol shkarkimi
Kazani i shkumes ne celik
I disenjuar, testuar dhe ndertuar per jetegjatesi me shume se 30000 cikle larje
Konsumi
Pambuk/Ngjyra 60˚ uje i ftohte elektrike: ngrohja 5.5 kWh; elektrike 0.6 kwh; 258 l uje i ftohte 59 min
Pambuk/Ngjyra 60˚ uje i ngrohte elektrike: ngrohja 0.6 kWh; elektrike 0.6 kwh; 110 l uje i ftohte/137 l uje i ngrohte

Kontrolle elektronike me ekran grafik
17 programe standarte , mundesi per memorizimin e 199 programeve
Programe standarte te parapercaktuara
Paketa programesh speciale per hotele, restorante, spa, pastrim kimik (WetCare) etj,
Perzgjedhje e thjeshte e programeve nepermjet seleksionuesit multifunksional
6 butona per perzgjedhje te menjehershme te programeve te preferuara
Eko programi redukton koston e operimit me 46% ne programin standart Cotton 60 °C
Menu e shkruar ne 21 gjuhe te ndryshme
Parametra si temperatura e larjes, shpejtesia e centrifuges dhe madhesia e peshes mund te modifikohen ” lehtesisht, para fillimit te programit
5 sirtare per shperndarjen e detergjentit ne pjesen ballore
Mundesi lidhjeje me 12 pompa per shperndarjen e detergjenteve