PW 6207

Pershkrim i pergjithshem
Dimensionet H/W/D [mm]: 1400x924x1140
Diametri i hapjes se deres [mm]: 370
Pesha neto [kg]: 495 kg
Tipi i ngrohjes:
Elektrike
Lidhja elektrike:
Tre-fazore
Produkt i certifikuar
VDE, CE,WRAS
Kapaciteti [kg]: 20
20 kg rroba te lara ne vetem 53 min per Cottons 60˚ dhe lidhje me uje te ngrohte 70˚
Volumi i kazanit: 200 lt
Shpejtesia e centrifuges[max. rpm]:1100
Faktori G 460
Lageshtira e mbetur 46%
Emetimi i zhurmave 79.3 dbA

– Kazan ne formen e hojeve te bletes, patente e Miele – Sistem i perparuar per marrjen e ujit te ngrohte dhe te ftohte
– Kontroll automatik i peshes
– Sistem i perparuar per marrjen e ujit te ngrohte dhe te ftohte
– Nisje graduale e rrotullimit
– Centrifuge graduale
– Centrifuge e ndermjetme
– Sensor Balance
– Shkarkim direkt ne dysheme me valvul shkarkimi
– Kazani i shkumes ne celik
– 4 sirtare per shperndarjen e detergjentit ne pjesen ballore
– Mundesi lidhjeje me 12 pompa per shperndarjen e detergjenteve
– I dizenjuar, testuar dhe ndertuar per jetegjatesi me shume se 30000 cikle larje

– Kontrolle elektronike me ekran grafik – 17 programe standarte , mundesi per memorizimin e 199 programeve
– Programe standarte te parapercaktuara
– Paketa programesh speciale per hotele, restorante, spa, pastrim kimik (WetCare) etj.
– Perzgjedhje e thjeshte e programeve nepermjet seleksionuesit multifunksional
– 6 butona per perzgjedhje te menjehershme te programeve te preferuara
– Eko programi redukton koston e operimit me 46% ne programin standart Cotton 60 °C
– Menu e shkruar ne 21 gjuhe te ndryshme
– Parametra si temperatura e larjes, shpejtesia e centrifuges dhe madhesia e peshes mund te modifikohen lehtesisht, para fillimit te programit