PW 6107

PW 6107

  Larese profesionale me kontroll Profitronic M. Larese e nje cilesie teper te larte me nje game shume te gjere aplikimesh, si perpastrimet kimike ashtu dhe per perdorim ne lavanderite komerciale.
  • Kapaciteti: 10 kg
  • Vellimi i kazanit: 100 lt
  • Shpejtesia e centrifuges: 1200 rpm
  • Lageshtira e mbetur: 47%
  • Programe standarte te programuara paraprakisht
  • Nderhyrje direkte ne ekran
  • Menu ne disa gjuhe
  • Programi ECO redukton kostot e punes me 46% krahasuar me programin standart
  • Mundesi lidhje me deri ne 12 pompa dispenseri
  • Lidhja elektrike: 3N AC 380-415 V, 50 - 6 Hz
  • Mund te lidhet edhe me gas ose avull
  • Dimensionet: 1250 x 804 x 925 mm